Bemutatkozás

 
2009 októberében nyitotta meg kapuit Győrben a Dunacenter bevásárlóközpont az 1. sz. főút mellett, a Bécs-Budapest autópálya lehajtó közelében. Az központ „U” alakú 6500m2-es, 650 ingyenes parkolóhellyel rendelkező épülete Győr nyugati részén, rendkívül könnyedén megközelíthető minden irányból akár a városba ingázó, akár az átutazó vásárlók számára.
 
A bérlői összetétel sokszínű, élelmiszer és divat üzletek, virág nagykereskedés, fitneszterem valamint az összesen 20 üzlet között élmény dús játszóház várja széles kínálattal a hozzánk látogató családokat.
 

 
 
   
 

A bérlőknek vonzó szempont, az épület kiválóan szigetelt és zöldtetővel ellátott felépítményén kívül, hogy az árufeltöltést jól kiépített szervizút és kamionforduló segíti, az épületegyüttesben 24 órás videokamerás megfigyelés és 24 órás őrszolgálat, valamint állandó műszaki felügyelet biztosított. A Dunacenter folyamatosan óriásplakáttal, saját újsággal, rendezvényekkel és egyéb sajtómegjelenésekkel járul hozzá az üzletek forgalmának növekedéséhez.
 
 
Látogasson el hozzánk, érdemes!
 
 


Letölthető dokumentumok:
Üzletek Programok Hírlevél Bérlés és reklámlehetőségElérhetőség
Cím:
dunacenter – power shopping
9025 Győr, Csipkegyári utca 11.
Telefon/Fax: +36 (96) 314-746 E-mail: facebook.com/dunacenter/
Térkép
Nyitva tartás
Hétfőtől péntekig
10:00 órától 20:00 óráig
Szombaton és vasárnap
10:00 órától 18:00 óráig